Zoeken

Homepagina > Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Ieder zijn Woning is een Sociaal Verhuurkantoor (SVK) dat erkend is en gesubsidieerd wordt door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Wij nemen vastgoed in beheer van privé-eigenaars om het aan personen met een beperkt inkomen te verhuren.

Onze waarden :
Het recht op huisvesting is vastgelegd in de grondwet sinds 1994. De toepassing ervan is afhankelijk van de inzet en de actie van iedereen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een grondrecht is waarvan de naleving van essentieel belang is voor de ontwikkeling van iedereen.

Onze opdrachten :

  • Hoogwaardige huisvesting aanbieden aan personen met huisvestingsproblemen
  • Zorgeloos en risicoloos beheer aanbieden aan eigenaars
  • Het herstel van het privéverhuurbestand bevorderen

Opgericht in 1996 door verschillende vzw’s heeft IzW de status van vzw en is lid van de Federatie van de Sociale Verhuurkantoren van het brusselse gewest (FEDSVK) en van de Brusselse Bond voor het Recht op Wonen (BBRoW).

Wij werken met een netwerk van sociale diensten waarmee wij samenwerkingsovereenkomsten hebben afgesloten: OCMW’s, verenigingen voor integratie via de huisvesting, opvanghuizen, buurthuizen, psychosociale centra, diensten voor jeugdhulp, … Binnen het kader van deze partnerschappen beheren wij transitwoningen en enkele solidaire (gemeenschaps)woningen.

Contact

Logement PourTous

Rue du Chimiste, 34-36/10
1070 Anderlecht

Permanence

Rue du Chimiste, 34-36 / bte 10
1070 Anderlecht

le mardi de 9h00 à 12h00
le jeudi de 13h30 à 17h00

Logement pour Tous © 2013 - Tous droits réservés - Réalisation Vertige